GENESYS FERTILITY CENTER

este o clinica cu indelungata experienta in rezolvarea cazurilor de infertilitate cu grad inalt de complexitate, specializata in ultimul timp in proceduri de medicina anti-ageing si regenerativa.

 

Avand ca ideal principal implementarea unor tehnologii ultrasofisticate, GENESYS FERTILITY CENTER este detinatoarea unor premiere in materie de proceduri:

Este singura clinica de fertilizare in vitro din tara care a folosit tehnologia time-lapse in urmarirea evolutiei embrionilor inca de la introducerea acestei proceduri in comunitatea internationala  IVF, cu ajutorul incubatorului EMBRYOSCOPE, care permite fotografierea embrionilor aflati in dezvoltare la un interval de 15 min, obtinand in final filmul evolutiei acestora pe toata perioada incubatiei.

Este unica clinica de fertilizare in vitro din tara specializata in chirurgia microscopica pentru rezolvarea problemelor de infertilitate masculina, cu ajutorul ultraperformantului  microscop operativ  ZEISS, OPMI VARIO 700.

Este singura clinica din tara care foloseste criteriile stricte de morfologie ale spermatozoizilor (Kruger) in evaluarea calitatii spermei.

Este singura clinica din tara care foloseste tehnica MSOME (Motile Sperm Organelle Morphology Examination) necesara implementarii IMSI (o varianta mai sofisticata a ICSI, prin care se injecteaza direct in interiorul ovocitului spermatozoizi selectati dupa o prealabila magnificare de 7000X)

Este singura clinica de fertilizare in vitro din tara care este inzestrata cu “camere curate” la nivelul laboratorulu FIV si al salii de punctii si embriotransfer, care asigura o puritate a aerului conform normelor Uniunii Europene, inca de la publicarea acestor reguli.

Este singura clinica de fertilizare in vitro din tara capabila sa efectueze diagnostic si screening preimplantational (PGD, PGS) si determinarea sexului embrionului folosind tehnologia NGS (Next Generation Sequencing) cu ajutorul secventiatorului MySeq de la Illumina.

Iar de cateva luni am initiat un program de terapie antiageing destinat femeilor cu rezerva ovariana redusa, astfel incat suntem este singura clinica de fertilizare in vitro din tara care ofera terapii de rejuvenare ovariana si regenerare endometriala cu ajutorul PRP (Platelet Rich Plasma).